Boos!

Ik ben boos.

Boos op de ontzettende lul die dat vliegtuig uit de lucht heeft geschoten. Op de klootzak die er misschien wel bevel toe heeft gegeven.

Ik ben boos op Putin die de situatie heeft gecreëerd die hiertoe geleid heeft. Op z’n eerste reactie waarin hij zegt dat Rusland er niks mee te maken heeft omdat het boven de Oekraïne is gebeurd. Sukkel.

Ik ben kwaad op het zootje ongeregeld dat zich separatist noemt en ondertussen het onderzoek naar de oorzaak hindert en de berging van de lichamen vertraagt. En altijd maar die bivakmutsen. Dan heb je op z’n minst de schijn tegen.

En dan die lokale bewoners. Hebben het lef portemonnees leeg te roven en camera’s enzo te jatten. Ik weet niet of het echt waar is, maar het maakt me woedend. Doe normaal!

Ik ben boos op Mark Rutte die waarschijnlijk de juiste dingen doet, maar er weer niet in slaagt om de juiste woorden te vinden en ons land echt te leiden en te vertegenwoordigen.

En ik ben kwaad op die sukkel van een Willem-Alexander. Beetje proosten met Putin in Sotchi terwijl iedereen toen al wist dat het niet klopte. Nou, proost Willie!

Ik krijg schoon genoeg van al die stuurlui die veilig aan wal staan en precies weten wat er moet gebeuren. Special forces naar de Oekraïne! Ja hoor. Misschien is het nieuws voor je, maar Jack Bauer bestaat niet echt. Of, hij bestaat wel, maar het is een wielrenner. Die overigens niet wint.

Boos ben ik ook op die lui die op basis van als feiten vermomde meningen, aangevuld met die feiten die in de “juiste” richting geïnterpreteerd kunnen worden, de meest bizarre samenzweringen “onthullen”. Get a life!

En dan heb ik het nog niet eens over de Israëli’s die burgers en terroristen niet van elkaar kunnen of willen onderscheiden, of over de Palestijnen die ook wel weten dat het op deze manier uitvechten van het conflict voor de burgerbevolking een letterlijk doodlopende weg is.

Ik ben vandaag boos op de wereld.

Eén reactie

  1. Hallo mark

    Putin klopt niet. Dat voel ik zo, ik hoor het zo. Maar wanneer klop je wel? Mijn zoon vindt dat ik het niet snap en achter loop, terwijl ik denk:” je gaat het nog wel begrijpen”.
    Het enige dat ik weet is: Het gaat om de mens. Luister naar zijn muziek, luister naar zijn tekst, zie zijn cartoon of kijk naar zijn kunst en probeer het te begrijpen of de essentie te doorgronden. Jouw pa was, en is, daar goed in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  +  10  =  13